Cart 0

STEUN PARADISO EN DE ARTIESTEN, MAAK EEN DONATIE

Vanwege het coronavirus is Paradiso genoodzaakt om honderden concerten te verplaatsen of af te gelasten. Dit zorgt voor een keiharde financiële klap voor het podium en de artiesten die er op zouden treden. Dat voelt iedereen nu en tot ver in de toekomst. 

Vul hier een bedrag in:

LIDMAATSCHAP VOOR HET LEVEN

Donaties van 500 euro of hoger worden beloond met een Lidmaatschap Voor Het Leven. Dit lidmaatschap is voor altijd geldig bij alle programma’s in Paradiso. Om het lidmaatschap te personaliseren wordt er via e-mail contact opgenomen.

ZELF GELD OVERMAKEN

Wil je liever doneren buiten deze website om? Dat kan ook. Je kunt een donatie overmaken naar onze rekening: NL36 RABO 0393 7646 99 t.a.v. Stichting Paradiso Amsterdam, o.v.v. “Donatie”. Heb je een SWIFT-code nodig? Dat is RABONL2U.

WAT GEBEURT ER MET MIJN DONATIE?

Je donatie wordt besteed aan het programmeren van Nederlands talent in de breedste zin van het woord, zoals je dat van Paradiso gewend bent. ​Je kunt hierbij denken aan avondvullende programma’s voor en door onafhankelijke, Nederlandse muzieklabels en artiesten. Ook wordt het gedoneerde geld gebruikt om Paradiso in staat te stellen om deze en reguliere programma’s (meer dan 1.400 per jaar) mogelijk te kunnen maken. Paradiso is een non-profit organisatie en voor meer dan 90% afhankelijk van eigen inkomsten, die nu volledig zijn weggevallen.