Cart 0

STEUN PARADISO

Al ruim 54 jaar is Paradiso een iconisch podium in Nederland. Paradiso is een non-profit organisatie die niet alleen spraakmakende artiesten presenteert, maar een katalysator is voor brede culturele en maatschappelijke ontwikkeling in Amsterdam.

Anno 2022 is het monumentale gebouw op. Zonder een grondige renovatie en nieuwbouw staat de toekomst van Paradiso letterlijk op losse schroeven. Om Paradiso toekomstbestendig te maken zijn we van start gegaan met het plan 100 jaar Paradiso.

Wij willen nog minstens vijftig jaar aan warme herinneringen en onvergetelijke nachten mogelijk maken in het hart van Amsterdam. Met een donatie aan Paradiso draag je direct bij aan een toekomstbestendig Paradiso en geef je volgende generaties de kans om zelf mooie herinneringen te maken in ons geliefde podium.

Vul hier een bedrag in:

ZELF GELD OVERMAKEN

Wil je liever doneren buiten deze website om? Dat kan ook. Je kunt een donatie overmaken naar onze rekening: NL36 RABO 0393 7646 99 t.a.v. Stichting Paradiso Amsterdam, o.v.v. “Donatie”. Heb je een SWIFT-code nodig? Dat is RABONL2U.

CULTURELE ANBI-STATUS

Paradiso is een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is daarmee vrijgesteld van belasting over alle verkrijgingen uit schenkingen en testamentaire bepalingen. Donateurs van Paradiso profiteren bovendien van belastingvoordelen, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Voor meer informatie over de belastingvoordelen, kun je een kijkje nemen op de website van de belastingdienst.


Wil je meer weten over doneren aan Paradiso? Neem contact op met Ben van der Meulen: benvandermeulen@paradiso.nl